Lirik Lagu Pisah – Nella Kharisma

Lirik Lagu Pisah – Nella Kharisma

“Pisah” merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Pisah yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda. Lirik Lagu “Pisah” dari Nella Kharisma. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Samudra Record. Berikut kutipan lirik lagunya “gedene ombak neng segoro laut kae dadi saksi janjimu naliko kondo …”.

Lirik Lagu Pisah

Lirik Lagu Pisah – Nella Kharisma

Lirik Lagu Pisah - Nella Kharisma

Details
Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Pisah
Album : Single
Label : Samudra Record

Lirik Pisah

gedene ombak neng segoro laut kae
dadi saksi janjimu
naliko kondo bakal tresno selawase
padange suryo sing madangi biru langit

dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku
yo wes aku gur isone pasrah
yen dalane tresno kudu pisah

endi mbiyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pahit tresnomu marang aku

padange suryo sing madangi biru langit
dadi saksi janjimu
nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku
yo wes aku gur isone pasrah

yen dalane tresno kudu pisah
endi mbiyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku

nanging pahit tresnomu marang aku
endi mbiyen janjimu tresno aku
nyatane tresnomu amung sak kuku
tego tenan kowe ngapusi aku
nanging pahit tresnomu marang aku

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *