Lirik Lagu Kabut Putih – Via Vallen

Lirik Lagu Kabut Putih – Via Vallen

“Kabut Putih” merupakan single terbaru dari Via Vallen. Berikut Lirik Lagu Kabut Putih yang dinyanyikan oleh Via Vallen.  Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Mega Record. Berikut kutipan lirik lagunya “saben nyawang kabut teko mlaku nutup gunung deso nreces adem sing tak …”.Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda. Lirik Lagu “Kabut Putih” dari Via Vallen.

Lirik Lagu Kabut Putih

Lirik Lagu Kabut Putih – Via Vallen

Lirik Lagu Kabut Putih - Via Vallen

Details
Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Kabut Putih
Album : Single
Label : Mega Record

Lirik Kabut Putih

saben nyawang kabut teko
mlaku nutup gunung deso
nreces adem sing tak roso
ndadekke tepunge tresno

roso tresno neng awakmu
saben nyawang kabut mlaku
sing nutupi gunung deso
ndadekne ngenese roso

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani

ngenes rasane atiku
saben nyawang kabut mlaku
opo kowe nompo aku
ra ngrusak pager ayumu

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani

aku pingin dadi bojomu
nanging opo doyoku
aku opo biso nduweni
kowe sing tak tresnani
kowe sing tak tresnani

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *