Lirik Lagu Bandara Juanda – Via Vallen

Lirik Lagu Bandara Juanda – Via Vallen

Lirik Lagu “Bandara Juanda” dari Via Vallen. Lagu ini ada di album The Best of Via Vallen yang didistribusikan oleh label Teta Record. Berikut kutipan lirik lagunya “neng ngendi janji sing biyen tak pundi neng ngendi sumpah prasetyo dek wingi kangen sing tak simpen nganti …”.

Lirik Lagu Bandara Juanda

Lirik Lagu Bandara Juanda – Via Vallen

Lirik Lagu Bandara Juanda - Via Vallen

Details
Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Bandara Juanda
Album : The Best of Via Vallen
Label : Teta Record

“Bandara Juanda” merupakan single terbaru dari Via Vallen. Berikut Lirik Lagu Bandara Juanda yang dinyanyikan oleh Via Vallen . Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Bandara Juanda

neng ngendi janji sing biyen tak pundi
neng ngendi sumpah prasetyo dek wingi
kangen sing tak simpen nganti pirang pirang sasi
pungkasane aku malah mbok tatoni

loro atiku koyo keno eri
krungu neng kono kowe cidro janji
siji januari nyekseni lungamu wingi
nganti seprene aku isih ora lali

neng bandara juanda
tanganku biyen kok kanthi
kowe pamit lungo
jarene enggal ndang bali

dino nganti sasi
suwene aku ngenteni
ra tak nyono
tresnamu tego ngapusi

sewu janji janji
saiki mung kari janji
sing tak tunggu tunggu
tresnamu wis ora siji

loro atiku koyo keno eri
krungu neng kono kowe cidro janji
siji januari nyekseni lungamu wingi
nganti seprene aku isih ora lali

neng bandara juanda
tanganku biyen kok kanthi
kowe pamit lungo
jarene enggal ndang bali

dino nganti sasi
suwene aku ngenteni
ra tak nyono
tresnomu tego ngapusi

sewu janji janji
saiki mung kari janji
sing tak tunggu tunggu
tresnamu wis ora siji

Baca juga: Lirik Lagu Kabut Putih Via Vallen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *