Lirik Lagu Nella Kharisma – Kembang Rawe

Lirik Lagu Nella Kharisma – Kembang Rawe

“Kembang Rawe” merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Kembang Rawe yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.  Lagu ini diciptakan oleh Anom Karnoto masih berupa single yang didistribusikan oleh label Milady Record. Berikut kutipan lirik lagunya ” …”. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda. Lirik Lagu “Kembang Rawe” dari Nella Kharisma.

Lirik Lagu Kembang Rawe

Lirik Lagu Nella Kharisma – Kembang Rawe

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kembang Rawe

Details
Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Kembang Rawe
Album: Rondo Banyuwangi
Label : Milady Record

Lirik Kembang Rawe

ceritane wong seneng tunggal sak bale
wiwitane lungguh jejer sak bendinane
soyo suwe saben jejer nyekel tangane
banjur ngomong mas aku tresno kowe

ceritane wong seneng tunggal sak bale
wiwitane lungguh jejer sak bendinane
soyo suwe saben jejer nyekel tangane
banjur ngomong mas aku tresno kowe

kembang kenongo atiku digawe loro
kembang melati agawe lorone ati
kembang kecubung agawe atiku bingung
kembange mawar tresnoku wes katon buyar

mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
ora becik kanggone poro wanito
kembange rawe iku paribasane
tinimbang rame luwih becik tak tinggalne

ceritane wong seneng tunggal sak bale
wiwitane lungguh jejer sak bendinane
soyo suwe saben jejer nyekel tangane
banjur ngomong mas aku tresno kowe

ceritane wong seneng tunggal sak bale
wiwitane lungguh jejer sak bendinane
soyo suwe saben jejer nyekel tangane
banjur ngomong mas aku tresno kowe

kembang kenongo atiku digawe loro
kembang melati agawe lorone ati
kembang kecubung agawe atiku bingung
kembange mawar tresnoku wes katon buyar

mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
ora becik kanggone poro wanito
kembange rawe iku paribasane
tinimbang rame luwih becik tak tinggalne

Baca juga: Lirik Lagu Nella Kharisma Separo Nyowo

 

One Reply to “Lirik Lagu Nella Kharisma – Kembang Rawe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *