Lirik Lagu Tresno Suci – Nella Kharisma

Lirik Lagu Tresno Suci – Nella Kharisma

“Tresno Suci” merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Tresno Suci yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Dwi Subagio dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label DSA Record. Berikut cuplikan teks lagunya “mas tresno iki ora ono sing biso nganteni masio kowe gawe loro ati …”.

Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu “Tresno Suci” dari Nella Kharisma.

Lirik Lagu Tresno Suci

Lirik Lagu Tresno Suci – Nella Kharisma

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma

Details
Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Tresno Suci
Ciptaan : Dwi Subagio
Album: The Best Nella Kharisma Vol 4
Label : DSA Record

Lirik Tresno Suci

mas tresno iki ora ono sing biso nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas
aku ora biso nglalekke sliramu

soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas
ning opo kowe tego ninggalake aku

wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki
opo kowe ra iling naliko jaman semono

kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe ngelali
opo ora iling maneh karo anak bojomu

sing saben dino ngenteni tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu
tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu

sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu
ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu

sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki
tresno suci iki tetep tak jogo

nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki
kadung anakmu takon kapan bapakku bali

ngertenono neng njero batin iki keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo wanito liyo
tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu

nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu

Baca juga: Lirik Lagu: Nella Kharisma Dimana Dirimu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *