Lirik Lagu Mbagi Ati – Nella Kharisma

Lirik Lagu Mbagi Ati – Nella Kharisma

“Mbagi Ati” merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Mbagi Ati yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Mas Sumantri dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label Samudra Record. Berikut cuplikan teks lagunya “kurang paran isun iki, magih demenan riko sun belani pati kurang paran …”.

Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu “Mbagi Ati” dari Nella Kharisma.

Lirik Lagu Mbagi Ati

Lirik Lagu Mbagi Ati – Nella Kharisma

Lirik Lagu Mbagi Ati - Nella Kharisma

Details
Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mbagi Ati
Album: Best Exclusive Nella Kharisma
Label : Samudra Record

Lirik Mbagi Ati

kurang paran isun iki,
magih demenan riko sun belani pati
kurang paran isun iki,

magih demenan riko sun ragati
isun yo wis kebacut ngabekti,

njaluk paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati,
kanggo njogo welas hang suci
bengi iki isun seru kesikso,

arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso,
ngerasakno riko mbagi ati
ambi wong liyo.

bengi iki riko wis ngelarani,
bengi iki riko tego mbagi ati
nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
nong ngarep moto ngaku iku konco

bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso.
bengi iki isun seru kesikso,
ngerasakno riko mbagi ati

ambi wong liyo
bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso,

ngerasakno riko mbagi ati
bengi iki isun seru kesikso,
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso,

ngerasakno riko mbagi ati
ambi wong liyo

 

Baca Juga: Lirik Lagu Nella Kharisma – Modal Dikit Dong Say

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *