Lirik Lagu Nella Kharisma – Sepurane (feat. Bayu G2B)

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sepurane (feat. Bayu G2B)

“Sepurane” merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Sepurane yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Bayu G2B dan ada di dalam album One Vaganza yang didistribusikan oleh label Milady Records. Berikut cuplikan teks lagunya “sepurane awakku wes gawe loro sakjrone atimu, sayang medot tresno marang sliramu ambyar …”. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik “Sepurane” dari Nella Kharisma.

Lirik Lagu Sepurane

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sepurane (feat. Bayu G2B)

Details
Penyanyi : Nella Kharisma
Featuring : Bayu G2B
Judul Lagu : Sepurane
Album: One Vaganza
Label : Milady Records

Lirik Sepurane
sepurane awakku wes gawe loro sakjrone atimu, sayang
medot tresno marang sliramu ambyar atiku
senadyan abotku ngelakoni urip tanpo awakmu, wong bagus
nanging kabeh wes tak lilakne kanggo kowe
mugo kowe biso anggonmu nerimo

senadyan batin kesikso ati keloro-loro
mergo wes kebacut tresno
sepurane aku wes medot tali asmoro
senadyan ati iki wes kebacut tresno
nanging kowe kudu ngerti atiku nelongso

podo karo awakmu seng wes tak gawe cidro
sak tenane abot awak iki ngelakoni
medot tresno ro wanito seng tak tresnani
kabek iki demi masa depanmu cah ayu
ora mergo luntur tresno dinggo sliramu

tansah kelingan awale dewe ketemu
hangat pelukmu nentremke atiku
kowe seng nenangke awakku, ngusap eluhku
seprene jenengmu tansah ono ning ati

ra bakal ilang kegowo wektu
mergo yo mung kowe tresnoku nganti tekan matiku
mugo kowe biso anggonmu nerimo
senadyan batin kesikso ati keloro-loro

mergo wes kebacut tresno
wes tak ikhlasken yen pancen dalane
kudu pisah nglilakake tresnoku nggo kowe
medot tresno awakmu gawe remuk atiku
senadyan sak tenane aku iseh tresno sliramu

nganti aku nangis getih mergo raiso nahan perih
saben awak iki tansah iseh kelingan sliramu cah ayu
mugo sliramu iso entok tresno sing luwih
mergo aku uduk turunane wong sugih

seng patut mbok tresnani mbok dadekke pedamping
trimo mundur timbang gawe uripmu kepontang-panting
nimas ojo lungo
tresno iki ra bakal pindah nggo wong liyo
kulo janji nganti mandekke denyut nadiku, sayang
mugo kowe biso anggonmu nerimo

senadyan batin kesikso ati keloro-loro
mergo wes kebacut tresno
wes tak ikhlasken yen pancen dalane
kudu pisah nglilakake tresnoku nggo kowe
mugo kowe biso anggonmu nerimo
senadyan batin kesikso ati keloro-loro

mergo wes kebacut tresno
wes tak ikhlasken yen pancen dalane
kudu pisah nglilakake tresnoku nggo kowe

Baca juga: Lirik Lagu Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *