Lirik Lagu Nella Kharisma – Loro Ati

Lirik Lagu Nella Kharisma – Loro Ati

“Loro Ati” merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Loro Ati yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Lagu ini ada di album Nella Special NDX yang didistribusikan oleh label Samudra Record. Berikut cuplikan teks lagunya “loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri ngersulo pastine …”. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu Loro Ati

Lirik Lagu Nella Kharisma – Loro Ati

Lirik Lagu Nella Kharisma - Loro Ati

Details
Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Loro Ati
Album: Nella Special NDX
Label : Samudra Record

Lirik Loro Ati
loro ati iku mesti
sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono
apuwo
kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo
rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan
mergo awak riko ninggalaken isun
manise janji sing tau nepati
saikine riko kepilu wong liyo
hang lebih sugih teko awak isun
opo iling riko jaman semono
bisone nangis njaluk dipacari
serto kelaksanan riko sun dampingi
mungkur sedot isun dipancal
loro ati iku mesti
sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono
apuwo
kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo
rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone

Baca juga: Lirik Lagu Sayang – Nella Kharisma

genengno isun urip dewekan
dasare wis mulo riko batang koang
motone ijo dung weruh picis
sing perduli maning wis wayah umure
sikat bain kok yo di rawati
yo sing paran paran mulo nasipe
nyoba setia malah di tinggal
isun mung dedungo njaluk marang gusti
mugo mbesuke nemu balese
loro ati iku mesti
sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono
apuwo
dinggo paran maning isun pikiri
lare hang nggawe tatune ati
tiwas bain gering loro ning pikiran
gulakane mati enom
ono dunyo iki sing riko dewekan
hang nduwe welas apik atine
titenono bain ono liyo dino
sun olih ganti lebih nyang riko
loro ati iku mesti
sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono
apuwo
kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo
rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan

Baca juga: Lirik Lagu Ojo Nguber Welase Nella Kharisma

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *